Vanuit de bestuurskamer: start seizoen 2017/2018

Vanuit de bestuurskamer:

  • Het seizoen 2017/2018 staat op het punt van beginnen. De selectie, onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Ronald de Rooij en Steve Vis, is inmiddels gestart met trainen en later deze maand volgen de andere (jeugd-)teams. Na het succesvolle afgelopen seizoen, met promotie voor het 1e-, 2e- en 3e-elftal en handhaving van O-19 in de 1e klasse, zal komend seizoen moeten blijken waar wij als vereniging staan. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat trainers, spelers en begeleiding er een mooi voetbaljaar van gaan maken. Zodat er voor de trouwe supportersschare die onze club rijk is, weer veel te juichen valt! 
  • In de zomermaanden is er onderhoud gepleegd aan ons complex. Zo is het C-veld compleet gerenoveerd en ligt er een nieuw tegelpad langs het veld. Deze renovatie is gefinancieerd vanuit het accomodatiebeleid van de gemeente Schagen. Het C-veld mag tot eind september nog niet worden gebruikt voor trainingen en/of wedstrijden.

  • Ook de bestuurskamer is onder handen genomen. De jaren '70 look heeft plaats gemaakt voor een bijtijdse uitstraling. Vele vrijwilligers en sponsoren hebben hun bijdrage hier aan geleverd, waarvoor dank. Met een deel van de opbrengst van de HVV-veiling hebben we deze renovatie kunnen bekostigen. 

  • Het digitaal wedstrijdformulier op de computer is verleden tijd. Vanaf komend seizoen introduceert de KNVB de Wedstrijdzaken-App. Via deze app vult de begeleider van een team het wedstrijdformulier in. Ook de fysieke spelerspas is verleden tijd. Deze zijn gedigitaliseerd in de Wedstrijdzaken-App. Voor alle begeleiders en clubscheidsrechters organiseren we een bijeenkomst eind augustus/begin september om het gebruik van deze app toe te lichten.

  • Vanaf dit seizoen spelen pupillen O-08 en O-09 jaar in de vernieuwde opzet op een kwart voetbalveld partijtjes van 6-tegen-6. Op het D-veld zullen deze veldjes met belijning uitgezet worden. Ingooien wordt indribbelen en scheidsrechters worden spelbegeleiders die het spel voor kinderen in goede banen leiden. Het seizoen 2018-2019 starten de teams van Onder 10, Onder 11 en Onder 12 met de nieuwe wedstrijdvormen.

Het bestuur wenst iedereen een mooie voetbaljaargang toe!

a website by Wishbone Productions