13 September informatiebijeenkomst voor O15-jeugd

UITLEG WEDSTRIJDBEGELEIDER/JEUGDSCHEIDSRECHTERS
De spelers van JO-15 1+2 worden dit jaar net als voorgaande jaren een aantal wedstrijden in het seizoen (3 a 4 keer) ingezet als scheidsrechter/wedstrijdbegeleider. Het betreft wedstrijden van de JO-08, JO-09 en JO-10. 
Het doel hiervan is om de spelers te leren hoe het is om een wedstrijd te begeleiden en hun betrokkenheid bij de club te vergroten. Ik begrijp dat het soms best spannend is voor de jongens/meisjes om een wedstrijd te leiden. 
Daarom wil ik graag volgende week woensdag 13 september voor de training om 19:00 uur een korte sessie houden (30 minuten) om in het kort wat uitleg te geven over regels en het leidinggeven aan een wedstrijd. Iedereen krijgt dan ook de gelegenheid om vragen te stellen. Ik hoop dat jullie allemaal aanwezig kunnen zijn.
Komende zaterdag staan de 1e wedstrijden gepland om te begeleiden voor JO-15 spelers. Je ontvangt een mailtje wanneer je bent aangesteld. Graag even aangeven als je niet aanwezig kunt zijn, dan kan ik een vervanger regelen. Het zou erg verveld zijn als een scheidsrechter niet komt opdagen zonder dat iemand dit weet.
Als jullie vragen hebben of opmerkingen kun je mij altijd mailen of bellen 06-53456949 (na 19:00 uur)
Voetbal groet,
Frits Bakker (Scheidsrechter coördinator Hollandia T)
a website by Wishbone Productions