Wedstrijdverslag van Hollandia T JO15-2 - Duinrand S JO15-1 1 - 0

Zaterdag 10.02 was het  eindelijk weer zover, de eerste wedstrijd na de winterstop.

38162_1478958704920_2276189_n

De laatste wedstrijd voor de winterstop was ook tegen deze tegenstander, en verloren we met 7-0. Vandaag een mooi winters zonnetje, een goed A veld, sorry C Veld en 2 trappelende voetbal elftallen , dus alle ingrediënten voor een mooi pot voetbal.Nu was iedereen er op gebrand om een mooi resultaat te halen en we gingen dan ook vanaf de aftrap er volop in! Het was een eerste helft met veel inzet en beleving.en over en weer kon zo maar de eerste treffer vallen.  In de 22e minuut kwam er

een schot van Stijn die nog via de hand van een voetballer van Duinrand het doel in ging, wat zal de scheidsrechter beslissen....hij wijst naar het midden GOAL 1 - 0 voor. We beleven de druk er op houden en kregen nog een paar kansen om de voorsprong uit te breiden maar het bleef 1-0 tot de rust.

Een welverdiend glas drinken en nogal wat technische aanwijzingen van de coaches konden we de 2e helft aanvangen.De 2e helf begon zoals de 1e eindigde, maar naarmate de helft vorderde kwam mede door de  vermoeidheid en de spanning Duinrand er af en toe gevaarlijk uit. Ook kwamen er via ons er nog een paar mooie kansen maar troffen helaas geen doel.Zo bleef de stand ( verdiend ) op 1-0 staan. Dit is een mooi en goed begin van  de voorjaars competitie. Houd deze strijd en inzet vol jongens dan zullen er nog meer punten volgen.!

2 hele tevreden coaches

a website by Wishbone Productions