Hoi sportieve jongens en meiden,

Wij zijn voetbalvereniging Hollandia T en op zoek naar jou!!

Ben je lekker sportief, houd je van sporten in teamverband en houd je ook van gezelligheid?!

Dan zijn wij de juiste club voor jou! Wij zijn een sportieve en gezellige vereniging en willen iedereen bij onze club betrekken die dit ook in zich heeft. Wij bieden goede trainingen, uitstekende begeleiding en een prima organisatie waarbij iedereen zich thuis voelt.

Aanmelden nu mogelijk
Als jij lid wilt worden van onze club, kun jij je nu al aanmelden voor volgend seizoen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen aan: sietskegroot@gmail.com. Dan gaan wij ervoor zorgen dat je eerst even kan proefdraaien en bij wederzijds goedvinden word je volgend seizoen aangemeld bij onze club.
Regelmatig leuke activiteiten
Ook organiseren wij naast voetbal regelmatig andere leuke activiteiten die jou verder een goed gevoel bij onze club kunnen geven. Denk aan: Kaboutervoetbal, Pupil van de Week, Tentenkamp, Ut Husseltoernooi, Zwarte Pietentraining en het FIFA Event.

Onze club heeft al vele goede voetballers opgeleid. Wij noemen voormalig profvoetballer Nick Kuipers (FC Utrecht, Dordrecht ‘90 en Telstar), profkeeper Joost Meendering (FC Utrecht) en ook topamateur Nick Burger (AFC ’34 en Odin), die de basis voor hun prachtige carrière bij Hollandia T hebben gelegd. Wie weet treed jij in hun voetsporen?

Hopelijk tot ziens!
Voor meer informatie nodigen wij je uit om een kijkje te nemen op www.hollandia-t.nl of onze Facebookpagina (Hollandia T) te bezoeken. Wij zien je aanmelding graag tegemoet en hopelijk tot ziens op ons mooie complex aan de Sportlaan in Tuitjenhorn!

Voetbalvereniging Hollandia T.

a website by Wishbone Productions