Verslag Tentenkamp 2018

TENTENKAMP 2018
`tentenkamp

We hebben het alweer achter de rug! Tentenkamp 2018….  We waren weer gezegend met prachtige weer! Vrijdag 11 mei kwamen de kinderen om 11:00 uur weer binnenlopen. Iedereen had er weer zin in! Snel je plek zoeken in de tent…en het feest kon beginnen. Om 11:00 uur deed de Arnold Hoorn het welkomst woordje. Daarna konden de kinderen even rondrennen in de boarding of proberen te schieten in het “gaten” doek. Daarna was de warming up. Dit jaar was Renate (van Maak me Fit) degene die de jongens kwam afmatten. Helaas liet de muziek installatie het dit jaar een beetje afweten, maar het is Renate evengoed gelukt! Na de warming up zijn er, per team, weer foto’s voor de tent gemaakt. Hierna hebben ze hun best gedaan met pannenkoeken eten zodat we daarna konden starten met de 10-kamp. Dit jaar heeft Sjoerd de 10-kamp en het mixtoernooi op zich genomen (de “nieuwe” Ron ;-) ). En het is hem goed gelukt! Alles liep goed in elkaar over en de kinderen hadden er veel plezier in. Misschien Sjoerd nog het meest,

want die was helemaal in zijn element met de microfoon! Hij heeft de kinderen en de bezoekers geïnterviewd. Ook zong hij clubliedjes van een club waarvan ik zeker weet dat hij geen vrienden heeft gemaakt. Maar goed, na de 10-kamp was er nog even tijd om rond te rennen.  Waarschijnlijk had de 10-kamp de jongens erg hongerig gemaakt want ze stonden voor de kantine te wachten op de patat! En dan na de patat……schieten voor de penalty bokaal! Altijd weer spannend. Vienes en Jerry stonden op doel. Het was lastig, zeker voor de meiden van evenementen commissie…het is ons niet gelukt te scoren, maar de jongens hadden wat minder moeite! De bokalen zijn gegaan naar: Lucas Pronk, Duncan Gerben en Thijmen Schekkerman. Na de uitreiking zijn de kabouters opgehaald om de volgende ochtend weer terug te komen voor het mixtoernooi. En toen konden we beginnen met de bingo. Er waren heel veel prijzen te winnen en bijna iedereen is met een prijs naar huis gegaan. In de pauze hebben we nog moeten raden wie de mystery guest was in het apenpak. Het was een lastige dit jaar, maar met wat tips hebben ze het toch geraden….(meester) Theo Tesselaar! Super gedaan. Hierna nog een rondje bingo en daarna konden we door met het nachtspel. De groepjes werden gemaakt en toen het echt donker was konden ze op pad. Het woord was dit jaar Bizot en is door iedereen wel geraden. Ja, en dan gaat alweer de 1e groep op bed. Ze waren allemaal wel moe en voldaan dus het duurde dit jaar niet heel lang voor ze sliepen. Ook de laatste groep was redelijk snel onder zeil.

De volgende ochtend 05:15 uur was de 1e al wakker. En daarna kwamen ze allemaal wel binnen gedruppeld. Dus het feest kon weer beginnen. Eerst maar even ontbijten want ze hadden weer ontzettende honger.  De kabouters kwamen ook weer terug en nadat ook zij weer hadden gegeten begon het mixtoernooi. Na het mixtoernooi  kwamen de ouders de kinderen weer ophalen en was het tentenkamp weer ten einde! We hebben het echt ontzettend getroffen met het weer. Voor mij was dit de laatste tentenkamp en ik heb er ook dit jaar weer van genoten maar het is tijd om het stokje aan een ander over te dragen.  Ik wil wel alle kinderen heel erg bedanken voor de gezellig tijd!

Verder wil ik, namens de evenementencommissie, de volgende mensen bedanken:
Club van 100 voor het sponsoren van de attentie, Henk de Boer voor de AA en de ijsjes, Renate voor de warming up, Brenda voor het maken van de foto’s, Jacco voor het fluiten bij penaltybokaal, Vienes en Jerry voor het keepen, Arie Blom en Sam Burger voor het uitdelen van de penaltybokaal, Sebastiaan voor het aan elkaar praten van de penaltybokaal, Theo Tesselaar de mystery guest, alle vaders en moeder en jongens uit de J015 die hebben geholpen bij de spellen en pannenkoeken bakken, Ron, Ellen en Anita die nog even langskwamen voor de gezelligheid en dan, last but not least, Ad die enorm zijn best heeft gedaan en super heeft geholpen tijdens zijn maatschappelijke stage! Top!

Nogmaals bedankt iedereen!

Namens de evenementencommissie: Pascale, Selvi, Bianca, Sjoerd en Odile

a website by Wishbone Productions