Jeugdtrainer Anne Hoekstra overleden

Hollandia-T nieuws van 18-04-2024

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Anne Hoekstra, trainer van onze JO14.

Anne is jarenlang als enthousiaste vrijwilliger betrokken geweest bij onze vereniging en heeft daarin een grote staat van dienst opgebouwd. Zo was hij een zeer gewaardeerd lid van de jeugdcommissie, waarin een belangrijke bijdrage werd geleverd aan het faciliteren van jeugdvoetbal bij Hollandia T. Ook in zijn rol als eerste elftalbegeleider voelde hij zich als een vis in het water. Op de voor hem kenmerkende, sociale wijze stond hij als sfeermaker middenin de spelersgroep. Hoogtepunt in deze periode was het behalen van het kampioenschap in de 5e klasse.

In de periode daarna heeft Anne diepe indruk gemaakt in zijn rol als jeugdtrainer. Tijdens trainingen was hij op een gezonde manier fanatiek, maar was er ook altijd ruimte voor een grap en een lach. Hiermee heeft hij talloze jeugdleden urenlang voetbalplezier geschonken. Uiteraard was hij als trotse en betrokken vader ook veelvuldig als supporter te vinden bij de wedstrijden van Flemming.

Met Anne Hoekstra verliest Hollandia T een echte verenigingsman, die dan ook een grote leegte achterlaat.
Hollandia T is hem ontzettend dankbaar voor zijn enthousiasme, tomeloze inzet en sportieve inspiratie.

Wij wensen Flemming, Jonne en overige familie heel veel sterkte met dit grote verlies. De vlaggen op ons complex hangen de komende dagen halfstok als eerbetoon aan Anne. 

Bestuur Hollandia T

45_org1 45_org1