Sponsoring

Op diverse manieren kunt u uw naam verbinden aan de club en uw naamsbekendheid vergroten. Ook als u de vereniging een warm hart toedraagt of de club financieel wilt ondersteunen zijn er diverse, op maat gemaakte mogelijkheden.

Rondom het A-veld staan inmiddels al vele reclameborden. Gelukkig is er nog voldoende ruimte om meerdere borden te plaatsen. Het eerste jaar dat een sponsor een bord plaatst, betaalt deze geen contributie. Een bord geeft u de garantie dat u jarenlang in beeld blijft bij vele inwoners van Tuitjenhorn en omgeving.

Ook zijn er nog een aantal (jeugd)elftallen die geen shirtsponsor hebben. Een shirtsponsor is niet noodzakelijk om goed te presteren maar zorgt wel voor een uniforme uitstraling. Ook is het mogelijk om balsponsor te worden bij een thuiswedstrijd van het vlaggenschip: Hollandia T 1, heeft u een speciale wedstrijd op het oog, laat het ons weten en wij houden daar zo goed mogelijk rekening mee.

Wij hebben voor u een aantal extra uitgebreide sponsorpakketten samengesteld. Hieronder treft u een aantal sponsors die al gebruik maken van onze uitgebreide sponsorpakketten. Voor meer informatie zie het kopje sponsormogelijkheden of kunt u altijd contact opnemen met Arnold Hoorn op telefoonnummer: (0226)394740. 

SPORTERS koop bij uw SPONSORS!

a website by Wishbone Productions