Vervolg renovatie complex

Hollandia-T nieuws van 13-06-2024

Tijdens de jaarvergadering (oktober ’23)  hebben wij een driejarenplan gepresenteerd om ons complex toekomstbestendiger te maken en verder te verduurzamen.

In de afgelopen jaren is de bestuurskamer opgeknapt, zijn er nieuwe dug-outs neergezet bij het B- en C-veld, is er een nieuw goed geïsoleerd dak geplaatst voorzien van zonnepanelen op de kantine en kleedkamers 1 en 2, en zijn we overgestapt op LED-veldverlichting op het B-veld.

Komende zomer zal er een start worden gemaakt met de verdere renovatie van ons complex. Door opbrengsten vanuit de ATB-Challenge, het Hemelcuptoernooi, subsidies en een groot deel eigen vermogen kunnen wij dit mogelijk maken. Diverse vrijwilligers zullen hier tevens hun steentje aan bijdragen.

Fase 1 (zomermaanden en najaar 2024):
- Opknappen tribune: deze zal in zijn geheel worden opgeknapt en geschilderd.
- Tegelpad aanleggen tussen het B- en D-veld.
- Leidingwerk en toebehoren douches kleedkamer 3 t/m 8 vervangen, zodat de douches weer goed functioneren.
- Aircoverwarming én -koeling in de kantine, ter vervanging van de cv-verwarming.

Fase 2 (zomer ’25):
- Renovatie kantine: de volledige raampartijen en kozijnen zullen vernieuwd worden met o.a. een schuifdeur aan de lange zijde als extra toegang, HR++glas. De tralies zullen niet meer teruggeplaatst worden. Ook zal er een overkapping getimmerd worden aan de kantine vast langs het A-veld, ter hoogte van de schuifdeur. 

Fase 3 (zomer ’26):
- O.a. vernieuwen sanitair/toiletten en keuken van de kantine.

Namens het bestuur
 

20190622_104556 20190622_104556