Komende zondag eerste competitieronde op Sportpark De Kuil

Hollandia-T nieuws van 20-09-2024

A.s. zondag gaat het seizoen 2024-2025 eindelijk officieel van start met direct een fraai thuisprogramma in de vorm van Hollandia T 1 – KSV 1 en in de ochtend Hollandia T 2 – Bergen 2.

In de afgelopen zomerperiode zijn er flinke (renovatie)werkzaamheden aan ons complex verricht. Zo heeft Heukels Totaalonderhoud & Cleaning Service onze tribune in een nieuwe, groene jas gestoken, waarvan het resultaat prachtig is geworden. Deze gewaardeerde sponsor en vast gezicht rondom onze velden stelt zondag ook de wedstrijdbal beschikbaar. Hartelijk dank daarvoor!

Daarnaast zijn de douches onder de tribune door Rens Installatie compleet vernieuwd. Een maatregel waar lang naar is uitgekeken, maar inmiddels kunnen tegenstanders, onze teams en scheidsrechters eindelijk weer van een welverdiende warme douche genieten na de wedstrijden. Een passend visitekaartje voor onze vereniging.

En als klap op de vuurpijl ligt er nu ook tussen het B-veld en trainingsveld een tegelpad, zodat toeschouwers ook daar met droge voeten van de wedstrijden kunnen genieten.

Dit pad is tot stand gekomen met hulp van gelden van de ATB-tocht (jubileumeditie op zondag 6 oktober!) en de inzet van vele vrijwilligers, waarvoor hartelijk dank!

Na de degradatie afgelopen seizoen vinden we Hollandia T 1 dit jaar terug in de regionaal getinte 4e klasse A. Een poule met een flink aantal bekende gezichten, waardoor we hopelijk ook bij uitwedstrijden meer publiek uit Tuitjenhorn zullen zien. Voor de technische staf en spelersgroep ligt er een mooie uitdaging om voor de prijzen te spelen en bovenin mee te draaien. Waarbij goede resultaten ongetwijfeld tot een goede sfeer en hopelijk nieuw elan zullen leiden. Het begint echter op het veld dit weekend.

Volgende week zondag speelt Hollandia T 1 uit bij Texel ’94 1. Voor supporters die deze wedstrijd bij willen wonen, wordt een busreis georganiseerd. Vertrek: 11.00 uur vanaf Sportpark De Kuil. Kosten: 10 euro, kinderen t/m 12 jaar 5 euro. Er zijn nog plekken vrij. Graag reserveren bij Arnold Hoorn via 06-10290337 of a.hoorn16@gmail.com

 

Veel voetbalplezier gewenst!

Bestuur Hollandia T

hollandia t - ksv hollandia t - ksv